Skip to content Skip to footer

çfarë ofrojmë ne!?

Shërbimet Tona

Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe!
Read more

Rregullimi i dokumentave

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.
Read more

Organizim të ritualeve

Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Read more

Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.
Read more
Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

Funerali Elezi

“Kompania Jonë ka një përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave, dhe ka një Staf profesional. Për Suksesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxh shumë Klientëve të cilët janë shumë të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë. Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Na lejoni gjithashtu që t’ju marrim edhe Brengat e Juaja. Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…”

Transport Kufomash
Transport Kufomash
Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

Pse duhet të na zgjidhni neve

Ne përpiqemi të jemi gjithmonë të përpiktë me dërgesat ose me transportin e kufomave për në vendlindje.

Suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave që ne ofrojmë.

Transporti i kufomave është pergjegjesi jone!

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali.

Krijimin e shërbimeve të shkëlqyera për transportimin e kufomës është detyra jonë.

Pasioni ynë ndaj tranportit të kufomave është shumë vjeçarë.

Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

Kompania Funerali Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637