Skip to content Skip to footer
Transport Kufomash nga Evropa
24 Stunden geöffnet
Kompania Jonë ka një përvojë mbi 20 vjeçare dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxh shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë. Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Na lejoni gjithëashtu t’iu marrim Brengat e Juaja. Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumëta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës per transferimin e Kufomës, porositjen e Arkivoleve sipas kërkesës si dhe Ritualet Fetare.
Bartja e Kufomave për në Atdhe bëhet nga të gjitha vendet e Evropës si:
• Gjermania
• Zvicërra
• Austria
• Sllovenia
• Luksemburgu
• Holanda
• Belgjika
• Franca
• Italia
• Norvegjia
• Danimarka
• Suedia etj.
24 Orë në sherbimin tuaj.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637